Kontakta oss

Det kan ta ett stund att få svar på mail. Ring gärna eller skicka sms! 

 
Vi tar inte emot bokningar lång tid i förväg, därför räcker det med att höra av sig ett par dagar innan man är intresserad av att komma på besök.

Vi ser fram emot att höra från er!

Sörvattnet 900
842 99 Sveg

Telefonnummer
Sunna: 076-810 00 87

E-post
info(at)renar.se eller sunna(at)renar.se 

Familjen Rensberg Andersson

Vi som bor här på gården i Sörvattnet är Glenn, Agneta, Sunna, Signe och Jåvva. Renarna bor också här under några vintermånader, i alla fall några av dem. Resten går tillsammans med huvudhjorden på vinterbete nere i skogslandet. Hund och katt finns också på gården. Av de renar som vi har hemma under vintern är några färdigutbildade körrenar, några är under utbildning och de yngsta renarna i hagen ska börja utbildas för framtida bruk.

Så har vi en och annan "maskot" också. ♥ För att ta dig hit behöver du egen bil eller buss. Skidorna kan du också använda, men vi lovar att det är ospårat och kan ta några timmar extra :)

Om man kommer från Lofsdalen så är det första gården på höger sida. Man ser enkelt hagarna från vägen. Från Idre-hållet så kör man rakt fram i korsningen mot Lofsdalen, så är det sista gården på vänster sida och kommer man från Tännäs svänger man vänster mot Lofsdalen och då är det sista gården på vänster sida.